Kapcsolat

1148 Budapest, Kerepesi út 78/F. I. lh. II/6.

Telefon: +36-1-222-1347

Mobil: +36-30-9525-713

Email: homeodent@t-online.hu

Kérdése van?

Írjon üzenetet:  Információ/Bejelentkezés: Kérjük a fenti telefonszámon egyeztessen időpontot, rendelőnkben igyekszünk biztosítani a várakozásmentességet.

   

  10 percet meghaladó késés esetén pácienseinket már nem tudjuk az időpontjukon ellátni, mert az így kialakuló csúszás az utána következő pácienseknek is kellemetlenséget okozhat, ezért kérjük, hogy ilyen esetben egyeztessenek új időpontot telefonon.

  24 órán belüli lemondás esetén 10.000 forint készenléti díjat számítok fel.

   

  Megközelítés tömegközlekedéssel: 2-es (piros) metróvonal Örs Vezér téri végállomása – aluljáró balra első följáró – jönni vissza a város felé a Kerepesi úton a bérházsor mellett – az első szobros (fehér kőkorsós lány) árkádos beugróig (kb. 3 perc). A város felé eső lépcsőház az árkádok alatt – kaputelefonon Rendelő van kiírva (14-es kód.)

   

  Megközelítés gépkocsival:

   

  • Kerepesi úton a Keleti felől: Pillangó utcai metróállomás után első lámpa balra, majd rögtön jobbra a szervizútra.
  • Örs Vezér tér felől: első lámpánál jobbra és még egyszer jobbra a szervizútra.
  • Fogarasi út – Róna utca felől: a Kerepesi úti kereszteződés előtt rögtön balra a szervizútra.
  • Nagy Lajos Király útja felől: Örs Vezér térnél jobbra a Kerepesi útra, majd az első lámpánál jobbra és még egyszer jobbra a szervizútra A szervizút az Örs Vezér tér felé egyirányú, a harmadik szobros beugrót kell keresni (fehér kőkorsós lány). A parkolás a szervizút mentén, ill. a lépcsőház környékén megoldható (kivéve az árkád alatt)
  • 2017. szeptember 1-jétől Zuglóban is bevezették a fizető parkolóóra-rendszert, büntetik a parkolójegy nélkül itt várakozó autókat!

  Hírlevél feliratkozás

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod:


   Hozzájárulok, hogy e-mail címemre hírlevelet küldjenek.